Repetities in volle gang!

De repetities zijn in volle gang voor onze nieuwe familiemusical Welterusten, Kleine Beer!

Deze familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar is gebaseerd op de wereldberoemde boeken van Martin Waddell en Barbara Firth.  Welterusten, Kleine Beer staat al bijna 30 jaar onafgebroken in de internationale bestsellerlijsten voor kinderboeken. Theater Terra is wereldwijd de eerste producent die de rechten heeft verkregen om dit boek naar de theaters te brengen, waardoor deze productie als wereldpremière speelt. De familiemusical is van september 2017 tot en met maart 2018 te zien in 60 steden in heel Nederland en Vlaanderen. Daarna volgen mogelijk veel voorstellingen buiten Europa, net als bij eerdere producties van Theater Terra.

De voorstelling gaat over Kleine Beer, die niet kan slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan voor hem mee, en alle fonkelende sterren.

Klik hier voor meer informatie of klik hier om direct kaarten te reserveren. Naast Welterusten, Kleine Beer presenteert Theater Terra vanaf januari de nieuwe familiemusical De Kleine Zeemeermin, voor iedereen vanaf 6 jaar!