De familiemusical voor iedereen vanaf 8 jaar en voor de stoerste broers en zussen vanaf 5 jaar.

Voor alle helden en heldinnen die wel tegen een beetje spanning kunnen…

Wat ze ook beweren, Dolfje Spaan is een gewone jongen. Hij heeft gewoon een bril, hij gaat gewoon naar school, hij heeft gewone ouders (nou ja, bijna gewone ouders) en hij is bevriend met het leukste meisje van de wereld, Noura. En als Noura ineens een ándere jongen leuk vindt, is Dolfje ongelukkig. Ook dat is heel gewoon. Niks geks aan.
’t Is alleen dat hij af en toe in een weerwolfje verandert. Als het volle maan is. Dat is inderdaad niet zo gewoon. Maar voor Dolfje is het geen groot probleem. Hij is het gewend. Noura vindt het ook niet raar. Want zij is zelf ook een weerwolfje.
Samen met Noura rondsluipen, ’s nachts bij volle maan, dát vind Dolfje het allerleukste. Maar nu is er dus ineens die andere jongen. En er dwalen nog meer duistere figuren rond. Figuren die Dolfje niet kent. Maar die hèm wel lijken te kennen. Figuren die hem kwaad willen doen. Vanuit de schaduwen in de nacht loeren ze naar Dolfje… En Noura? Waar is Noura gebleven?

Beleef de avonturen van Dolfje en Noura mee!

Naar het DOLFJE WEERWOLFJE-boek ‘Boze drieling’ van Paul van Loon. Bekroond door de Nederlandse Kinderjury, nu als musical geproduceerd door Olbe Produkties en Theater Terra.

Dolfje Weerwolfje™
© tekst Paul van Loon
© illustraties Hugo van Look
© all rights reserved Uitgeverij Leopold, Amsterdam

Met dank aan Luxaflex Raamdecoratie (www.luxaflex.nl)

Kijk ook op dolfjeweerwolfje.nl

dinsdag 2 juni, 2015

De spelers & makers