Over ons: Theater Terra

Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.

Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Welterusten Kleine Beer en De Kleine Zeemeermin. Dit seizoen zijn de Theater Terra-voorstellingen Kikker en de Vallende Ster en Aladdin in heel Nederland en Vlaanderen te zien.

     

De voorstellingen van Theater Terra spelen in Nederland en Vlaanderen ieder jaar in meer dan 80 steden, in de midden- en grote zalen van schouwburgen. Per jaar zien meer dan 80.000 mensen een voorstelling van Theater Terra, waarvan in Nederland en Vlaanderen gemiddeld 45.000 per jaar.

Theater Terra heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen, waaronder de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. In 2016 werd Theater Terra opgenomen in de NRC Cultuur Top 100, als een van de belangrijkste exporteurs van Nederlandse cultuur naar het buitenland.

Geproduceerd door Theater Terra

Naast de voorstellingen die worden uitgebracht onder de naam Theater Terra, is ons bedrijf ook verantwoordelijk voor het produceren van verschillende andere theaterproducties voor kinderen, families en jongeren. In theaterseizoen 2018 – 2019 zijn dit:

     

Eerder te zien in het theater

Deze voorstellingen, geproduceerd door Theater Terra, waren de afgelopen jaren te zien in de theaters: