Over ons: Theater Terra

Theater Terra maakt al bijna 50 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.

Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Rapunzel, Raad eens hoeveel ik van je hou, De Kleine Zeemeermin en De Tovenaar van Oz. Dit seizoen zijn de Theater Terra-voorstellingen Disney Winnie de Poeh de Musical en Peter Pan de Musical in heel Nederland en Vlaanderen te zien.

   

De voorstellingen van Theater Terra spelen in Nederland en Vlaanderen ieder jaar in meer dan 80 steden, in de midden- en grote zalen van schouwburgen. Per jaar zien meer dan 80.000 mensen een voorstelling van Theater Terra, waarvan in Nederland en Vlaanderen gemiddeld 45.000 per jaar.

Theater Terra heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen, waaronder de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. In 2016 werd Theater Terra opgenomen in de NRC Cultuur Top 100, als een van de belangrijkste exporteurs van Nederlandse cultuur naar het buitenland. In 2020 werd onze productie Brugklas de Musical onderscheiden met de Musical Award voor Beste Muziek.

     

Morssinkhof Terra Theaterproducties

Theater Terra is onderdeel van Morssinkhof Terra Theaterproducties, een Nederlandse producent van musicals en familievoorstellingen. Meer informatie over ons bedrijf staat op onze zakelijke website. Naast de voorstellingen van Theater Terra, presenteert dit bedrijf in theaterseizoen 2023 – 2024 de volgende producties:

     

Eerder te zien in het theater

Deze voorstellingen, geproduceerd door Theater Terra / Morssinkhof Terra Theaterproducties, waren de afgelopen jaren te zien in de theaters:

          De Tovenaar van Oz de Musical Theater Terra     sneeuwwitje de musical theater terra     amelie de musical           alice in wonderland musical