Audities voor ‘De Klokkenluider van Notre Dame’

De romantisch lichtstad Parijs is het decor voor deze avontuurlijke familiemusical, waarin de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo leeft in de klokkentorens van de Notre Dame, hoog boven de stad. Hoewel zijn beschermheer Frollo streng is en niet toelaat dat Quasimodo de torens verlaat, ontsnapt hij toch naar buiten en bezoekt hij het Zottenfestival, het grootste en kleurrijkste feest van het jaar. Daar ontmoet hij de beeldschone Franse Esmeralda en raakt hij in een strijd verwikkeld waarin hij haal zal moeten beschermen…

GEZOCHT

Voor de theatertour van De Klokkenluider van Notre Dame is Theater Terra op zoek naar een sterke acteur, zanger en poppenspeler (M).

VOORWAARDEN

– Afgeronde professionele dans-, theater- en/of musicalopleiding of enkele jaren aantoonbare ervaring in professionele musicalproducties.

– Speelleeftijd 20-35 jaar.

– Uitstekende beheersing van de disciplines zang & spel.

– Ervaring met poppenspelen is een pre.

– Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.

PERIODE

Auditiedatum: 23 mei 2024

Speeldata: van september 2024 t/m april 2025 in de weekenden en/of schoolvakanties

Repetities: juli & augustus 2024

AANMELDEN

Kandidaten die aan de bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen hun CV, voorzien van een recente foto, sturen naar britt@stagecenter.nl.

Een aanmelding garandeert geen uitnodiging voor de audities. Je ontvangt per mail een uitnodiging of afmelding. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.