Peter Pan terug in het theater!

Peter Pan, de familiemusical van Theater Terra, gaat met inachtneming van de geldende maatregelen vanaf juli weer van start en is daarmee de eerste Nederlandse musical die weer gaat spelen. Het wereldberoemde sprookje is in verschillende theaters door Nederland te zien. De familiemusical zou oorspronkelijk te zien zijn van januari tot en met mei, maar moest vroegtijdig stoppen in verband met COVID-19. 

De theaters en concertzalen kunnen vanaf 1 juni weer open en vanaf 1 juli mogen er 100 mensen in de zaal exclusief medewerkers. Deze uitspraak was voor Michiel Morssinkhof (producent Morssinkhof Terra Theaterproducties) de aanleiding om plannen te maken om weer te kunnen spelen: “We zijn bijzonder blij en trots om in deze moeilijke tijd weer mensen bij elkaar te kunnen brengen voor cultuur en vermaak, natuurlijk wel op gepaste afstand van anderhalve meter. De familiemusical Peter Pan is sinds de première in januari warm ontvangen door publiek en critici en dat maakt het extra bijzonder dat dit de eerste Nederlandse musical is die weer gaat spelen sinds de corona-crisis. Zonder de inzet van de meewerkende theaters, ons eigen team en onze vertegenwoordiger Theaterbureau Slot was dit nooit mogelijk geweest, daarvoor spreek ik graag onze dank uit. We kunnen niet wachten om vanaf juli weer publiek ter verwelkomen in de theaters.”

Vanaf 3 juli vliegt Peter Pan als allereerste de theaters weer in. Verschillende Nederlandse theaters openen hiervoor de komende weken hun kaartverkoop. De speeldata en -locaties worden dagelijks bijgewerkt op deze site.